Viatge per França 2n dia (La cité de l’espace) i Burdeaux

Segon dia de vancances i moltes ganes de veure coses. Ahir vam veure Tolouse. Això sí sense veure res en concret, però sí que hi vam fer un passeig molt agradable. Avui toca La cité de l’espace, un parc temàtic dedicat a l’espai, ja que Tolouse és coneguda mundialment per la seva indústria aeronàutica.

La veritat és que no és un parc temàtic tradicional. No hi ha atraccions, però podem veure naus espacials, naus espacials internacionals, etc. Va ser molt divertit i interessant.

Per dinar ens vam menjar un menú d’entrepà en el mateix restaurant del parc, que com us podeu imaginar no era gaire barat…però bé, ja se sap.

Cap a mitja tarda vam anar cap a Burdeaux, doncs a Burdeaux nosaltres també hi havíem estat i ens havia agradat molt. Evidentment, amb una tarda no vam poder veure tot el que volíem però bé, deunidó.

El lloc que més recordàvem de quan hi havíem estat era  Le Miroir d’Eau, que és una plaça on hi ha sortidors d’aigua enmig i per tot arreu i de cop comencen a brollar. Tothom pot refrescar-s’hii és com vapor d’aigua, no mulla gaire,  tot i que als peus hi ha un moment en que l’aigua puja fins al turmells. Hi havia nens i nenes amb banyador, gent vestida, vaja que tothom es refrescava com podia, doncs era un dia d’una gran calorada.

Segons a quina hora si va, l’edifici de la borsa de Burdeaux, que queda al davant, s’hi veu reflectit a l’aigua. Aquesta vegada al ser la tarda no ho vam poder veure.

I per arribar al Miroir d’Eau vam passar per la porta de la Borgogne, una porta que fa de mal mirar perquè passen cotxes a costat i costat.

A Bordeaux hi ha infinitat d’edificis bonics per veure i passejar per aquells carrers. La porta del Cailhau n’és un altre exemple.

  I moltíssims altres que podríem anar comentant, però a nosaltres se’ns va fer tard, i la veritat és que entre el parc temàtic del matí, els quilòmetres de Tolouse a Bordeaux, i la passejada de la tarda, teníem ganes d’arribar a l’hotel.

L’hotel com sempre baratet, en aquest cas un FORMULA 1. Uns hotels molt econòmics que hi ha a França, tot i que al ser 4, i haver d’agafar dues habitacions, no ens ho va resultar tant (només tenen habitacions de 2 i de 3). Són molt econòmics, però el WC i la dutxa és compartida, teòricament nets, perquè quan surts hi ha com uns ruixadors que ho renten tot, però aquesta vegada no el vam trobar extremadament net. L’estil seria semblant a un càmping però amb habitació d’hotel. Una bona opció pels que volem viatjar i no tenim gaires calers. Nosaltres vam estar al Hotel F1 Bordeaux Ouest Eusines, bé per dormir, però no repetiria.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s